Nabihah Ahmad: Me and Blog








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Me and Blog


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Boice
Art by Izwani-senpai n~n
I was born at 16th December 199x yes I'm old enaf oh god. I was born in Kajang, Selangor but my family moved to Johor for about 12 years now so I grown up here it my grandma's house. Living in the village isn't as bad as what people might think of. Kampung tapi rumah sebelah jalan besar so sama je takdelah tenang mana. Proudly an alumni of SEHEBAT and waiting for my SPM's result so I guess u guys can guess my age now. 
About Blog 

This blog has been established on November 2011. Masa buat blog ni mula-mula aku letak nama dia "the-bloggie-diary.blogspot.com", then "my-mushie-world.blogspot.com" and sebab aku rasa dua-dua link tu sangat 'childish', aku tukar. Hah link sekarang ni lah. Sadly, aku tak ingat exact tarikh aku buat blog ni.
Yeah I have been updating about my hectic life and arts since I hate writing diary. Lewls i wrote them before.

Sebelum berpisah, owner blog berpesan, jangan menyampah sebab segala yang terkandung dalam blog ni adalah berbahasa rojak iaitu bahasa melayu dan inggeris. Lagi satu, kalau cerita pasal life aku memang panjang berjela so minta semua bersabar, keep calm and keep reading.

2 comments

AienSyahierahDotDot said...

oshem profile..Ala,cute tngk "Lee seung gi" Baru kenal thun ni dlm running man?! Huhuuhu

RadhiahIlyas ッ said...

jonghyun ngan minho comel sgt! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...