Nabihah Ahmad: Freebies Home, Older, Newer








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Thursday, 3 May 2012

Freebies Home, Older, Newer


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Hye korang! Hari ni Bieha nak bagi freebies for home, older and newer post. Macam  mane nak masukkan benda nih?? Tengok tuto yg--> INI. PERHATIAN! Anda tidak dibenarkan mengambil freebies ni sebagai freebies anda sendiri. Anda boleh mengambilnye hanye dengan kebenaran saye dan pastikan anda credit ke blog saye. Kalau anda ambik tanpa beritahu dan terus pakai je, Bieha akan carik korang.

Blue

Green


Orange



Pink


Purple



Yellow



19 comments

RaiMoRa said...

awak saya ambil set biru ye.thanks alot!

aLLya ZaRieFa said...

awak bieha,, mcm mne nk amek freebies ni ea??semue org asyik dok ckp sye amik satu je..mcm mne nye nak amek nye???
saye ni xbrape reti sngt..hope u can help me..

Bibie Bieha said...

@aLLya ZaRieFa: Saye kan dh sediakan tuto. tak perasan ea?? pegi link nie--> http://my-mushie-world.blogspot.com/2012/03/tutorial-menukar-home-older-newer-post.html

Anis Zainudin said...

mntk satu boleh?.. yg wrne purple tu :)

Nurma Blink Blink said...

sy amek 1 set tu okay ??? ... Thx kak :D

mirarosli said...

Cantiknya header ^^ comel! Boleh ajar tak mcmana nak buat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...