Nabihah Ahmad: Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Monday, 4 June 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

*Klik banner untuk join
Syarat :
1. Follow Blog MizzsNinieCikMun dan DrFara.
2. Like Page  dan 

3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*
7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.

 Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

 Cara Pemilihan Pemenang :
Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '

 Nota :
* Jangan sesekali menipu. Pastikan anda iku semua syarat yang telah diberikan!
* Gambar hadiah di banner hanyalah sekadar hiasan semata-mata.
* Top Refferal ialah rujukan/blog yang mendatangkan banyak visitors kepada salah satu blog penganjur.

Tarikh :
* Bermula 1 Jun 2012
* Tamat 31 Julai 2012 *selalu rujuk blog ni, mana tahu kalau tarikh diubah*

Menarikkan hadiah nyer. Tapi Bieha tak berape yakin boleh menang sebab ia berdasarkan Top Refferal. Ape-ape pun, kalau ade rezeki insyaAllah boleh dapat. Belum cuba belum tahu. Bieha hope sangat Bieha menang. Korang jangan luper untuk join oke[!] Syarat nye tak susah pon kan....

Bukti bahawa Bieha telah memenuhi syarat:





Bieha nak tag manusia2 cute bawah nee:
1. http://lilypeekaboo.blogspot.com/
2. http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com
3. http://nurnasha.blogspot.com/
4. http://iffahhazwani.blogspot.com
5. http://chocollyheart.blogspot.com/
6. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
7. http://sallyyatiey.blogspot.com/
8. http://aisyahhumaira99.blogspot.com/
9. http://elfloversteukkie.blogspot.com/
10. http://cikteddycorner.blogspot.com/

p/s: Bieha tau Bieha tak se "popular" kebanyakan blogger di atas, tapi tak salahkan?

Bieha harap, Bieha dapat salah satu daripada hadiah nee:

* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo

Korang jangan luper join tau. Juz click banner atas tu atau SINI. Cyunk korang [!] #mengggedik sekejap

2 comments

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma..:)

done followed!!!nice blog...sukeeee..jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

twinscraftlife said...

안녕하세요~~ Hi~ we sell handcrafts like pouch, key managers, bookmarks, bags and many many more! Please do visit us in our blog~ thank you~ 쇼핑하시면 더 더 감사하겠습니다~~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...