Nabihah Ahmad: New Header Again








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Sunday, 26 August 2012

New Header Again


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

SuperbGiveaway!!
>>Mega Giveaway By Cik Fie , Anisah N Aiman (Lomo n domain untuk dimenangi!)<<


Otak KOSONG, tak tau nak update ape agar senyuman korang TERUKIR DI BINTANG. Nak updated UNTUK DIA, tapi aku seorang yang PENAKUT. Haha. lol. #Merapu =_='

That just my intro for today. Takde idea sebenarnye nak updated ape. Ok, cuba korang tengok header dekat atas. Dah berubah lagi dari sebelum nie sebab aku rase tak puas dengan header sebelum ni.

Header sebelum-sebelum nie:-




My NEW header:
#Please DON'T COPY the doodle
Doodle kat header tu I made my ownself. Jangan berani nak curik. Penat kowt sehari suntuk lukis doodle-doodle tuh. Setengah jam jer sebenarnye. Bieha nak bagi korang freebies doodle. Dah dua post pun kat draft tuh. Tapi tak bersemangat sebab follower kurang. Tap takpe, lama-lama Bieha akan tetap bagi. That all for today. Bubye[!]

1 comment

Aien Syahierah ♥ said...

Bieha sngt creative.Sume header bieha coomel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...