Nabihah Ahmad: 1st Baby Giveaway by KmliaHshm








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Sunday, 28 April 2013

1st Baby Giveaway by KmliaHshm


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

klik banner untuk join
Kenapa saya nak menang?
Sebab hadiah dari ga ni awesome giler kot! Lagi-lagi, teddy bear :3 Bukan sebarang teddy bear tau, BIG teddy bear :o Lama dah ngidam nak peluk teddy bear besar. Dekat rumah, banyak je koleksi teddy bear tapi semua yang comey-comey je. Next, salain hadiah 1st, 2nd and 3rd yang awesome, hadiah-hadiah yang lain pun awesome gak! Ade hadiah dari overseas. Woahhh[!] *_*

Tarikh tamat: 4 May 2013

1 comment

Kamalia Hashim's. said...

Good luck, Nabihah! ;) Mohon alert dengan entry terbaru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...