Nabihah Ahmad: Happy Teacher's Day,!.








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Thursday, 16 May 2013

Happy Teacher's Day,!.


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

klik untuk tumbesaran
Annyeong! Lama dah rasenya tak menaip entry ni. Maklumlah, exam week. *puih.bajet mcm budak U pulak*. :p Pagi tadi, masa sambutan dekat sekolah, satu kelas Bieha buat persembahan drama & nyanyian. Time drama, Bieha jadi watak minor je :'( Tapi takpelah daripada tak dapat watak langsung.
          Seriously, Bieha tak tipu, memang best sangat! Kelakar. Tapi, Bieha tak boleh masukkan video drama tadi dalam youtube atas sebab-sebab tertentu. Tapi memang best! Rugi siapa tak tengok.
Ok, ape-ape pun, Bieha nak tunjuk gambar sepanjang hari ni. :) :

Nyanyian "Kami Guru Malaysia"

Persembahan pelajar form 5

Persembahan guru-guru perempuan SMKTMI

Persembahan pelajar form 1 kelas 1

Sajak yang dideklimasikan oleh guru kaunseling SMKTMI
Dan........
KAMI!
Beside me, Wana. Kawan cubit-cubitan
#Gigi oren sebab minum air asam boi. Buat sendiri, terlebih kordial :p

Wana comel ^^
Thats all for today. Bye! Nak titow dulu.

1 comment

siti zawiah said...

hai..shoutbox awak ada maslah.sebab tu saya komen sini..jemput join? http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-brooch-riben.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...