Nabihah Ahmad: Soalan 'Emas' untuk Mangsa Tag (I'm the victim)








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Saturday, 15 June 2013

Soalan 'Emas' untuk Mangsa Tag (I'm the victim)


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Annyeong, annyeong, annyeong. Huh, betul-betul 'marah' ni. Berani budak comel INI dan INI. Pengsan wa nak jawab bro,.! Pasni orang lain jangan tag wa lagi k. Tanpa membebel lagi, baik wa straight forward je k. *cehh*

RULES
1. Post this rules
2. Write 11 thing about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. You are not allowed to tag back

11 FACTS ABOUT ME?
1. Kpopers.
2. Lazy but I wanna change it.
3. Hot-Tempered
4. Addicted with pink
5. Love kawaii things and gift
6. Cheerful person and likes to cheer everybody
7. A bit stutter sometimes(gagap)
8. Have 'arthand' *lol*
9. Addicted sometimes make me crazy
10. Poyo
11. Bajet pandai kecek omputeh :P

QUESTION FOR ME (from Hannan)
1. Coklat or Vanila? Kenapa?
    Depends. Kalau aiskrim biasanya suka vanila, kalau kek semestinya coklat sebab sometimes Vanilla muak
2. Bias? Kalau boleh letak gambar, non kpoppers letak gambar artist yang korang minat
    Too many but the ultimate one is Lee Jong Hyun (CNBLUE) See more at my profile.
3. Perkara paling pelik awak pernah buat?
    Pelik? Too many I think, but sometimes I'm a bit,, erm, what people called? 'gila-gila'.
4. Ada crush tak?
    It's private, but currently in a relationship with Allah n_n
5. Siapa orang paling comel awak pernah kenal?
    My classmate, Hazuwana and many more. Semua manusia dicipta cantik2, hensem2 dan comel2 bukan?
6. Kalau ditakdirkan orang yang awak paling saya benci awak, apa awak nak buat?
    Saya akan cari tahu kenapa awak benci saya :p
7. Blogger yang paling awesome awak kenal?
    Sis Izwani and many more.
8. Apa benda yang awak takuti?
    Being hated by others
9. Suka kek tak?
    Suka sangat-sangat expecially Moist Chocolate Cake
10. Gambar kan satu perkataan untuk ungkapkan saya,, bukan awak ye... -,-' ini semua poyo
      Same age friends -,-
11. Benda yang boleh buat awak menangis. Nyatakan.
      Being lied and iritated by my friends

QUESTION FOR ME (from Aliya)
1-Nama Penuh Apa ?
    Nabihah Ahmad <--dah paling penuhlah tu -,-
2-Makanan Kegemaran Apa?
    Chicken Chop, mom's cooks
3-Suka Senaman?
    Suka n_n
4-Minuman Kegemaran?
    Limau ais
5-Blogger yang korang suka?
    Already mentions it just now
6-Desert ape yang korang suka ? Kenapa?
    Pavlova (Seriously, tak pernah rase tapi tengok buah-buahan atas kek tu dah terliur) -,-
7-Vanilla or Coklat ? kenapa?
    Already mentions it just now.
8-Perkara yang awk suka?
    Perkara? What kind of 'perkara'? Secara umunya bila dapat straight A's dalam exam
9-Minat Novel?Novel Apa?
    Tak berape -,- Masih berusaha untuk merajinkan diri membacanya :p
10-Hobi?
      Drawing of course
11-Artis Kegemaran?
     Too many, I really can't mention it.

Tak boleh nak penuhkan syarat 4-6 tu. I'm too tired right now. Sorry huh?~ Btw, thanks kepada yang tag Bieha

2 comments

puteri elaika said...

hadiah-hadiah seperti bracelet , peplum , teddy bear , coklat , shawl serta banyak lagi ditawarkan kepada anda . tamat pada 1 JULAI INI .

http://pelaikamonsterer.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-ika.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...