Nabihah Ahmad: Mini GA-Kad Raya Limited Edition by Safiena








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Thursday, 11 July 2013

Mini GA-Kad Raya Limited Edition by Safiena


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

klik banner untuk join
✿ Apakah menu wajib untuk berbuka?
-Air soya, air cincau, taufa dan roti john mesti ada dalam masa sebulan. Means, takdelah hari-hari tapi dalam sebulan tu ade lah 4, 5 kali. Roti john buat sendiri k ^^ Takde gambar sebab baru-baru puasa kan.
✿ Ramadhan yang paling bermakna bagi anda.
-Ramadhan yang paling bermakna bagi saya bila dapat berbuka bersama keluarga tercinta. Besides, bulan Ramadhan akan lebih bermakna kalau kita boleh tadarus al-Quran & solat Tarawih tanpa satu pun hari lubang-lubang. Tapi well, perempuan kan. Faham-faham jelah. Dan alangkah indahnya kalau dapat malam Lailatulqadar bukan? InsyaAllah.

p/s: Bila join Mini GA ni baru perasan belum follow sis Safiena. I'm sorry sis. Btw, salam Ramadhan

1 comment

leogurl94 said...

Singgah sini :) Good luck :)
http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-doodle-kad-raya-by-safiena.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...