Nabihah Ahmad: Digital Illustration?








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Monday, 6 February 2017

Digital Illustration?


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Hi guys! Lama gila tak update sebab last year busy spm. Semoga result SPM 2016 Nabihah binti Ahmad cemerlang, straight A's amin. Ingat nak jual online illustration or biasa orang panggil doodle kan haha kenapa eh doodle bukan yang ni ke:
cc; google
Haa whatever lah yang penting kalau doodle macam ni rupanya, aku rasa aku tak pernah pun lukis doodle ni. Digital illustration kot lah kan nama dia sebenarnya haha tak kesahlah. Agak ii kalau bukak tempahan ada ke yang nak order? Dah lah lama gila tak melukis. Entah apa yang jadi nanti. However, tulah sementara duduk dekat rumah ni, aku ingat nak cari sumber pendapat *cewah*. Dah dua bulan tanam anggur (menganggur). Nak kerja, belum ada lesen & bandar jauh sikit dari rumah. Takkanlah hari ii nak suruh mak hantar kan haha bila nak berdikari ni lol. If I made decision later to sell digital illustration, aku harap korang support haha bukan minta free tak, tolong promote pun jadilah. Till then, adios. Mintak pendapat korang okay tolonglah leave comment before pergi haha

3 comments

Busyra Bt Takiyudin said...

bgus jgk tu. bisnes cri duit sndiri dgn guna media blog. mesti ada yg tempah.. nnti adik nabila buat la contoh/koleksi sendiri. then bila org tngok. msti ada yg nak beli. :)

Adam Faiz said...

samalah menganggur hahaha :'D buatla in shaa Allah ada la rezeki tu hehe, gudluck result! :D
New Update: Random ft SPM result countdown

Intan Saffyna said...

hi, saya datang singgah follow awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...