Nabihah Ahmad: Pencarian Sponsor Giveaway akan Datang








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Wednesday, 16 October 2013

Pencarian Sponsor Giveaway akan Datang


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t


Malas nak bebel banyak-banyak, so just go on to the rules..

Syarat-syarat Sponsor
1. Warganegara Malaysia
2. Tidak meletakkan begitu banyak syarat. Kalau boleh 2 atau 3 sahaja. KALAU boleh..
3. Tiada unsur penipuan.
4. Betul-betul yakin boleh sponsor barang-barang tersebut

Syarat-syarat Barang yang Hendak di Sponsor
1. Barang pos. Cth: Dress, novel, shawl, bookmark, button badge, perfume, keychain dll.
2. Topup.
3. Barangan blog tidak diterima. Cth: Blog review, banner, header dll.

Untuk pengetahuan semua, giveaway ini adalah sempena birthday....... Guess who? ;)
Tarikh berlangsung giveaway: 
Belum ditentukan tapi insyaAllah sebulan sebelum tarikh birthday tu iaitu pada bulan hadapan ^_^

So, untuk maklumat lanjut atau terdapat sebarang pertanyaan, just call inbox me through my fanpage by clicking the banner or just click here. But dalam 2 minggu ni maybe admin lambat sikit balas sebab exam. But no worries, I will still open and read it. InsyaAllah :)

ALERT!
Start esok Bieha akan jarang online or maybe tak online langsung, so kalau apa-apa message je dekat fanpage tu and InsyaAllah message tu akan dibalas lepas Bieha habis exam. ^_^

2 comments

Arrien ::@man!:: said...

wah macam best jer :D
btw done pm ur ^^

syaewewwie abdull said...

boleh pm saya di facebook.com/elsamayra97

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...