Nabihah Ahmad: The Inheritors








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Tuesday, 17 December 2013

The Inheritors


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Sebenarnya hari ini nak update doodle. Yeay! Yeay!

Theme doodle kali ni aku ambik dari k-drama yang aku tengok dekat rumah dari awal cerita ni release hari tu sampailah cerita ni tamat minggu lepas. Rasanya semua orang dah tau. "The Inheritors" atau "The Heirs". Aku biasa panggil the heirs je. Senang sikit. Pendek. lol. Punyalah pemalas.

Ha! Drama ni sebenarnya aku tengok pun sebab ada Minhyuk dengan Krystal. Tapi jalan cerita dia best gak. Macam biasalah ada lelaki, ada perempuan. lol. And kalau siapa yang tengok cerita ni mesti tau kenapa aku minat dua watak yang aku lukis tu. Adorable couple of the year >.< Kalau nak faham kena tengok dulu. lalalala~

Tak pasal-pasal aku tetiba rajin men'download' drama. Sebelum ni jangan haraplah. Selalu tengok drama/variety show semua yang copy dari kawan-kawan kakak aku. <---- Malas punya orang. K lah, tu je bye.

P/s: Kalau nak tengok k-drama aku recommend cerita ni. "Good Doctor" pun okay gak XD

12 comments

Nasuha said...

Sy pn ada juga tgk crita ni....tp tak tgk full ep... tak sangka dah tamat rupanya...

Noratiqah Adib said...

hehe.. diorg mmg couple yg comey. :D

Qaseh Farra said...

Fara pon tgok..tp mls nk download..trpkse la tnggu 2 kali seminggu.. :3

Aien Minhoo ♥ said...

Dh hbis episod tgk. astro lmbt. best best

Nurul Syahira said...

saya ada tengok juga kdrama ni :) comei doodle tu ! ^^

Nabihah Ahmad said...

@Qaseh Farra Kalau download pun 2 kali seminggu gak sebab memang dkt korea kelua dua episod seminggu tapi astro lambat sikitlah~

Nabihah Ahmad said...

@Aien Minhoo ♥ Tulah, dekat astro lambat. Dekat rumah saya pulak takde astro so terpaksa download je. Tengok streaming pun internet lambat. Sekat-sekat

dayana eddie said...

dua dua pun sudah tengok.. semuanya mmg best xD

~emi~ said...

Kannn..watak Lee Bo Na dgn Chan Young comel sgt2..tp tak suka la ending cerita ni mcm tergantung je.

Nabihah Ahmad said...

@~emi~ Betul tu :/ Pastu dah lah Won break up dengan hyun joo T^T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...