Nabihah Ahmad: New Banner, Again?








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Tuesday, 18 December 2012

New Banner, Again?


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Annyeong!! Perasan tak banner tukar lagi? Tak perasan? Takpelah tak kesah pun. Kepada yang ade exchange banner dengan saya, tolong tukar balik dengan kod baru bawah ni ok?


Amacam? Kawaii tak? Hehe. Bila tukar tema mesti tukar semua. Header pun dah bertukar. Seronok sangat dapat siapkan header tu. Boring tengok bunga-bunga yang lama tu. Macam tak sesuai dengan blog Bieha. 
         Semalam nak buat tak sempat sebab ada birthday party.. Birthday siapa? Bieha lah,, hehe. Tu pasal lah segmen tu tamat semalam. Seronok giler kot mase majlis makan-makan kecil-kecilan semalam. Tapi, fake twins aku tak datang ='( Sedih. Tak ramai yang datang semalam. Ada lah dalam 9 orang. Takpelah yang penting happy. Petang tu pulak, ayah aku ajak pergi bandar. Dah lama tak pergi, jadi aku sangat teruja +_+. Dapat beli roti berapa ketul.. Bukan alas perut tapi mengembungkan perut. Hehe. 

Tu je kot untuk hari ni, malas nak tulis panjang-panjang. Babai. Esok insyaAllah update blog lagi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...