Nabihah Ahmad: New Look :)








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Wednesday, 27 March 2013

New Look :)


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Annyeong! Hoho. I'm back! *krikkrik*
Yeah! New look akhirnya :') *menangis*
Betemakan angkasa+pink*semestinya*
Bukit-bukit yang ade lollipop tu idea berasal daripada cerita upin ipin *nampak sangat kebudak-budakan* :) Apa-apa pun, memang puas hatilah dengan rupa baru ni. Dah 3 hari siap sebenarnya tapi disebabkan banner belum siap, tunggulah sampai 3 hari. Actually buat setengah jam je, tapi nak dapatkan idea tu berhari-hari T^T' Dengan sakit kepala nya, selesema nya, sakit tekak nya, semua'nya' ade. K, malas nak describe panjang-panjang. Banner blog dah bertukar, so, korang dipersilakan ambik ya. *Sila lihat page exchange link*. Sekian, wassalam..
#angkasa tu sebenarnya berkaitan dengan cita-cita aku ^//^ (astronomi) ngee~

5 comments

Honey Yeo said...

jemput join,meriahkan segmen yang neeza anjurkan :)
http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

Amirah Azman said...

comelnye..jealous betol mira..:)

Arya Addin said...

Apa nie bieha ... comels sangat tau .. ^_^ .. jom nak godek-godek belog dia .. hee

-arya addin-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...