Nabihah Ahmad: Pencarian Sponsor








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Thursday, 28 March 2013

Pencarian Sponsor


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

PENCARIAN SPONSOR DITUTUP

Helo, hai, annyeong and Assalamualaikum. Kali ni Bieha nak cari sponsor untuk ga Bieha yang akan datang. 1st giveaway tu~ Hoho *excited* Sebelum ni segmen dan semua hadiah dari Bieha sendiri. Kali ni, nak mintak tolong sesiapa yg baik hati untuk sponsor ga Bieha.

Berminat? Tengok syarat-syarat dulu:
-Serius untuk sponsor
-Tiada sebarang penipuan atau penyelewengan *ceh, ayat*
-Barang yang disponsor mestilah barang post/topup
-Ikhlas

Terbuka untuk beberapa orang sahaja. Tak nak banyak-banyak. Kesian yang join nanti. Baru jumpa dua orang yang baik hati ^^

Jika berminat, boleh send detail bawah ni dekat fanpage Bieha:
Nama:
Barang:
Bilangan barang:
Syarat:

Kelebihan/advantage jadi sponsor: *update*
-Likers page bertambah
-Follower blog bertambah

Sekian, sekali lagi, sesiapa yang berminat sila pm saya. Assalamualaikum..

3 comments

Aqilah Wahid said...

nak sponser tapi tkde FB laa...

Cik Cempaka said...

Salam Bieha..Cc intrested nak sponser Bieha..nnt Cc bagi detail kat FB ea =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...