Nabihah Ahmad: Not in Mood








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Tuesday, 12 March 2013

Not in Mood


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Annyeong. Huh, minggu ni, Bieha takde mood nak update blog. Sejak bertukar wajah ni, ramai yang curi design blog Bieha T^T Nak kata Bieha ade bagi tutor, takdelah pulak kan? Mesti bukak page source ni. Rasa nak berhenti berblogg'ing' ni. Kecewa tak kecewa orang curi design kita? Kalau nak tau cara nak buat, request je tutor dekat cbox tu susah sangat ke?

Kalau nak tau, design blog ni made by my own self, my own code and asas dia dulu Bieha belajar dari blog kak Una, kak Lyssa, kak Wana and ramai lagi blogger lain. Bila dah try hampir kesemua tutor diorang, Bieha dah boleh buat code sendiri macam sekarang. Biasa nya mendesign ni akan menyebabkan Bieha tidur lambat masa malam sebab mase tu je yang free.

Kepada yang dah/ cuba2 curi kod Bieha, silalah tukar balik ye. Jangan sampai Bieha tampalkan link blog korang dekat sini. Macam FaqihahHusni tu, design blog kitorang memang kebetulan hampir sama. Yang lain? Bila Bieha try bukak page source someone2 tu untuk pastikan, kod memang sebijik. Pelik tak pelik kod warna pun boleh same?. K, nak copy pun agak-agak lah. Bieha yang buat, mestilah Bieha dapat detect.

Sedih k sedih. Kecewa. Bulan depan Bieha nak tukar design lagi. InsyaAllah

4 comments

Aina Sofea said...

sabar ye ... kesiann akak ... kalau saya lah kan , tak teragak-2 nak letak link blog yang copycat tuh . nasib baiklah akak ni baik . bersusah-payah kak Bieha mendesign , sekati je diorang amik . huhh -,-"

Cik Tanpa Nama said...

kesian ny sis...penat2 buat org curi kan...tak patut lah diorg tu

Nur Irdina said...

Sakit hati gile dengan copycat macam tu.... Copy sampai sebijik sebijik macam tu.... Dah tak reti buat kod sendiri tak payah la nak curik... Kesian sungguh!!

gadis, said...

salam,, huhuhu,, macam mane kita nak tahu yg page source tu ya? sya masih baru,, hrap tunjuk ajar,, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...