Nabihah Ahmad: SCHOOL[!]








NABIHAH A
nabihahj0urnal.bs.my



FOLLOW DASHBOARD

Thursday, 27 February 2014

SCHOOL[!]


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t

Hye. Hello. Annyeong. Sebelum tu tolong jawab salam dekat starting post ni dulu ye. Okay, bismillahirahmanirrahim.

Start je bulan 2, dah start sibuk. Nasib baik tak botak kepala. Folio, latihan, nota, segala jenis homework lah~ JUJUR. Memang penat. Petang pulak ada kawad. Sabtu training taekwondo. Aishhh. Semalam pun baru sudah exam. Result kali ni, alhamdulillah. At least boleh buat parents gembira okay lah tu. Senang kata, tak rugi aku baca buku. Haha! Lol. Risau paper bi dengan geo sekarang ni.

Hari ni pun. Mood kejap okay, kejap tak okay. Kejap moody, kejap terlebih happy pulak. Punca? Haha. Ni aku tak tau nak jawab. Pagi datang sekolah perut rasa kosong macam nak pengsan even dah sarapan. Time PS, fed up. Buat catan memang tak pernahnya nak perfect. Tengok cikgu ajar dekat depan, bandingkan hasil sendiri rasa macam nak buang je kertas lukisan tu. Tapi aku masih waras. Walaupun selalunya aku buat satu kerja berulang kali. Family aku pun dah naik masak dengan perangai aku tu.

Arif duduk depan nad pulak time PS tu. Cakap warna pakai berus periuk lah itulah, inilah. Nak tackle Nad cakap jelah. Bak kata Jai dengan Mierul, semua perempuan dia nak. Itu aku akui. Cakap tak henti sama macam Fazry. Lagi-lagi masa BI. Aduyai --' Haish. Sekali aku sumbat dengan berus periuk mama aku baru tau. Bukan berus periuk je, berus kaki sekali. Okay, part tu agak menggelikan. *censored*. Okay, malas nak cerita pasal Arif tu. Bored. :p

Time KH, pening kepala. Kayu pun tak spray cat lagi, acane nak paku apa semua. Nad pun terpaksa tukar design kerja kayu dia, nak tolong siapa? Again bored. Memang tak buat apa-apa ah time KH tu.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa
aaaaaa!

---------Stop----------

Folio ada dua lagi belum siap. PBS sivik pun tak settle lagi. So, I need to go somewhereeee, buat homework. Till then, bye!

1 comment

Nasihaha said...

wahh..banyaknya homework dia . hehe belajar rajin2 ye . usaha tangga kejayaan :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...